September 29 – Mary Hollis Pugmire
September 30 – Elizabeth Marx
This week is an B week and today is an A Day.
After committee work, please make sure you clean up your mess! Thank you!
Look at this document for all you want and need to know about Homecoming:
If you plan to bring a date from another school, please have them complete this form and give it to the Deans.
Schedule for the day!
***Seniors, make sure you look at your email from Mrs. Farmer for details for today***
8:10 – 9:40 – Non-Mandatory Committee Work or Late Start (90 min.)
8:15 – 9:30- 1st/12th Bulb Planting and Rock Painting (Seniors meet in PH)
9:40 – 10:45 – Block 1 (65 min.)
10:45 – 10:55 Passing Time
10:55 – 12:00 – Block 2 (65 min.)
12:00 – 1:00 – Shared Long Lunch/Homecoming Committee Work (60 min.)
*TC open 12:00-12:30
1:00 – 2:05 – Block 4 (65 min.)
2:05 – 2:15 Passing Time
2:15 – 3:20 – Block 3 (65 min.)
Dress Up Days!
Thursday: Jersey Day
Friday: Class Movie Genre Theme Day
Congratulations to our Homecoming Courts!
“Thomas is in his third year running for us and he is having a break-out season. We are not surprised. This summer, Thomas not only attended every summer workout, but he would ride his bike to our practices so that he could be there. With that kind of dedication, it is no surprise that he PR’d by 45 seconds in his first race of the season. Thomas leads by example and is poised for a strong season this year!” – Geoffrey Walton, Head Coach, Cross
“Amy is in her first year but she has already made a great impression. She comes to every workout and is not afraid to challenge herself. You will always see Amy with a smile on her face and a positive attitude. It will be fun watching her improve this season as she gets stronger and more confident as a runner!” – Geoffrey Walton, Head Coach, Cross Country